Latest News

opera 10 with turbo portable ελληνικός

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009 , Posted by Admin at 6:39 μ.μ.

Opera 10.10.1767b with Turbo Ελληνικός Portable
O γνωστός browser στην έκδοση turbo για ακόμη ταχύτερη περιήγηση στο Internet.
Η νέα έκδοση έχει να προσφέρει στους χρήστες, πολλά νέα χαρακτηριστικά και άλλες λειτουργίες που δεν υπάρχουν σε άλλους browsers. Παρακάτω περιγράφω αυτές τις λειτουργίες.
Opera Turbo: Δίνει τη δυνατότητα να σερφάρετε πιο γρήγορα σε χαμηλής ταχύτητας συνδέσεις. Συμπιέζει κατά 80% τις ιστοσελίδες μέσω των διακομιστών του, επιτυγχάνοντας το γρήγορο κατέβασμά τους. (video)
Opera Presto 2.2: Η νέα μηχανή του Opera είναι κατά 40% γρηγορότερη σε βαριές σελίδες όπως το Gmail και το Facebook. Επίσης, έχει 100/100 σκορ στο Acid3, υποστηρίζει Web Fonts και βελτιωμένη υποστήριξη για SVG και χρώματα RGBA/HSLA. Speed Dial: Το Speed Dial είναι μια σελίδα που περιέχει μικρογραφίες των σελίδων που επισκέπτεστε συχνότερα, για την ευκολότερη πρόσβασή σας. Τώρα, μπορείτε να βάλετε και δικό σας φόντο ή να επιλέξετε τον αριθμό (4 έως 25) των ιστοσελίδων που θα εμφανίζονται.

Ενσωματωμένος ορθογραφικός έλεγχος: Ορθογραφικός έλεγχος με πάνω από 50 γλώσσες (και Ελληνικά), για να μπορείτε να γράφετε ελεύθερα.

Auto-update: Πλέον ο Opera θα ενημερώνεται αυτόματα μέσω του ενσωματωμένου εργαλείου ενημέρωσης για νέες εκδόσεις.

Opera Mail: Είναι μια λειτουργία που δεν υπάρχει σε άλλο web browser. Μπορείτε να διαβάζετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που χρησιμοποιεί πρωτόκολλο POP3, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε άλλη εφαρμογή (π.χ. Outlook).
Αυτόματη επαναφορά: Ίσως, είναι ένα από τα χρησιμότερα χαρακτηριστικά σε έναν browser. Αν κλείσει ο υπολογιστής σας απρόοπτα ή αν κρασάρει ο Opera, την επόμενη φορά που θα ανοίξετε τον Opera θα έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε με τις ιστοσελίδες που είχατε πριν το κλείσιμο.

Ασφάλεια: Το μικρό ποσοστό χρηστών, προσφέρει στον Opera υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας σε σχέση με άλλους browsers που κατέχουν μεγαλύτερα ποσοστά. Επίσης, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια με το Fraud Protection, το οποίο σας προστατεύει από phishing scam και σε συνεργασία με την Haute Secure από malware. Επίσης υποστηρίζει πιστοποιητικά EV για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Tabs: Εύκολη αλλαγή μεγέθους της μπάρας σελίδων, για να μπορέσετε να δείτε τις ανοιχτές ιστοσελίδες και σε μικρογραφίες.

RSS Feed: Μπορείτε να διαβάζετε τα RSS Feeds σας μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας του Opera ή να τα περνάτε απ’ αυθείας στο Web Service που χρησιμοποιείτε για να διαβάζετε RSS Feeds.

Opera Link: Μέσω του Opera Link μπορείτε να έχετε το Speed Dial, τους σελιδοδείκτες και τα σημειώματα που έχετε καταχωρήσει στον Opera στον υπολογιστή σας, σε όποιον Opera Browser θέλετε με εύκολο τρόπο. Ο συγχρονισμός των δύο browser γίνεται μέσω ενός διακομιστή, ο οποίος αποθηκεύει κάθε φορά τις αλλαγές που κάνετε τους σελιδοδείκτες σας.

Γρήγορο ευρετήριο: Αν ξεχάσατε σε ποια ιστοσελίδα είχατε βρει ένα άρθρο, μπορείτε να το βρείτε εύκολα γράφοντας το περιεχόμενό του στη μπάρα διευθύνσεων. Ο Opera θα σας εμφανίσει το link, επειδή κρατάει όχι μόνο τον τίτλο και τη διεύθυνση, αλλά και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που επισκεφθήκατε πρόσφατα, για ένα χρονικό διάστημα.

Εύκολη αναζήτηση: Ξέρουμε ότι σχεδόν σε κάθε browser μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση στο Google, βάζοντας στη γραμμή σιευθύνσεων πρώτα το γράμμα “g” και μετά τις λέξεις κλειδιά. Στον Opera μπορείτε να το κάνετε αυτό σε κάθε σελίδα που έχει ένα πεδίο για να εισάγουμε κάτι και έπειτα να μας εμφανίζει τα αποτελέσματα αυτόματα (π.χ. για την Wikipedia, για το Youtube κα).

Download Manager: Ο ενσωματωμένος download manager στον Opera Browser προσφέρει εύκολη διαχείριση των downloads. Επίσης, μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία Torrent, χωρίς να χρησιμοποιείτε άλλο πρόγραμμα, αφού υποστηρίζει το πρωτόκολλο BitTorrent.
Mouse Gestures: Με τη χρήση ειδικών κινήσεων του ποντικιού είναι ακόμα πιο εύκολο και γρήγορο το σερφάρισμα στο διαδίκτυο.

Content Blocking: Αν σας ενοχλούν τα flash pop-ups ή εικόνες με διαφημίσεις, που βγαίνουν σε διάφορες ιστοσελίδες, μπορείτε να τα μπλοκάρετε, ώστε να μην τα ξαναδείτε.
Opera Dragonfly: Βελτιωμένο το εργαλείο για επεξεργασία του κώδικα των ιστοσελίδων, για να δημιουργήσετε πιο εύκολα αυτό που θέλετε.

Άλλες συναρπαστικές λειτουργίες όπως το Opera Unite που επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του ως διακομιστή για μοιραστεί υλικό με άλλους


http://rapidshare.com/files/299089477/Opera_Turbo_10.10.1767b_Portable_Multilingual.rar
Reblog this post [with Zemanta]

Currently have 0 σχόλια:

Leave a Reply

Δημοσίευση σχολίου