Latest News

Ultimate v5.30 2.Corporate 5.30 3. Ultimate Engineer Edition 5.02.1865

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009 , Posted by Admin at 6:38 μ.μ.


1.Ultimate v5.30 2.Corporate 5.30 3. Ultimate Engineer Edition 5.02.1865 (για τεχνικούς και advanced users) Όλες είναι Portable. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ HARDWARE και SOFTWARE του ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ καθώς και test ταχύτητας και σταθερότητας για όλα τα υποσυστήματα του PC. Θέλετε να βρείτε το Serial number του DVD Drive , της μητρικής σας ή των σκληρών σας αλλά δεν ξέρετε πώς;Ποιο chip ήχου φοράει η μητρική σας για να βρείτε drivers:Με ποιον κωδικό ενεργοποιήσατε τα Windows και το Office; Πόσα ελεύθερα slots Μνήμης ή Pci έχετε; Θέλετε να δείτε τις θερμοκρασίες επεξεργαστή, σκληρών, μητρικής και κάρτας γραφικών ή τις τάσεις ρεύματος: Βρείτε κάθε πληροφορία για το Hardware και το Software του υπολογιστή σας - και όταν λέμε όλες εννοούμε ΟΛΕΣ Και αν σας φαίνεται ότι τώρα τελευταία το μηχάνημα "σέρνεται", τρέχοντας τα benchmarks για τον επεξεργαστή, τη μνήμη τους σκληρούς και την κάρτα γραφικών, δείτε πως ο υπολογιστής σας κατατάσσεται σε σύγκριση με άλλους. Test ακόμα και για την οθόνη.

Το πρόγραμμα δίνει περισσότερες από 100 σελίδες πληροφοριών για οτιδήποτε αφορά τον υπολογιστή σας, με ενεργά links προς τις σελίδες των κατασκευαστών ώστε να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνετε..

ΧΡΗΣΙΜΟ:Πατώντας στο κουμπί Report έχετε μια εκτενέστατη αναφορά σε ΗΤML ή απλό κείμενο γαι ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πηγαίνοντας στο Report-Report Wizard μπορείτε να επιλέξετε ποιες πληροφορίες θα περιλαμβάνονται στην αναφορά (όλες, μόνο Hardware, για το Software ή για τα Test απόδοσης...) και μπορείτε να την αποθηκεύσετε, να την εκτυπώσετε ή ακόμα να τη στείλετε με e-mail.
Δεν χρειάζεται εγκατάσταση, ενεργοποίηση κτλ.
Υποστηρίζει και Windows 7

http://rapidshare.com/files/299107168/everest_5.30_ultimate_corporate_engineer_portable.rar
Reblog this post [with Zemanta]

Currently have 0 σχόλια:

Leave a Reply

Δημοσίευση σχολίου