Latest News

Ενωμένοι Σάντος,παίκτες και κόσμος για το ντέρμπι της Δευτέρας με Ηρακλή.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009 , Posted by Admin at 11:41 π.μ.

Στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της ομαδος, Σαντος, παικτες και περίπου 100 οπαδοί του δικέφαλου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους. Οι οπαδοί έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας, παροτρύνοντας τους παίκτες να ξυπνήσουν και να παίζουν με πάθος, ώστε να φέρνουν νίκες και χάρες στην ομάδα. Δεν είναι διατιθέμενοι σε καμία περίπτωση να βλέπουν την ομάδα τους να παίζει χωρίς ψυχή και πάθος και να μην παίρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Στην συνεχεία όταν πήραν τον λόγο οι παίκτες υποσχεθήκαν στον κόσμο ότι θα δώσουν ξανά χαρά σε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδος με τις θετικές εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν.
Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Σουρωτή ο Ολιβιε Σορλεν ρωτήθηκε για την κατάσταση της ομάδος του και για την στάση και επίσκεψη των οπαδών του ΠΑΟΚ. Γάλος μίσος καταλάβαινε τον κοσμώ και στράφηκα απευθείας στο τοπικέ ντέρμπυ με τον Αράλη την Δευτέρα. Τα λόγια του ήταν τα εξής: "μονόδρομος για μας η νίκη με τον Ηρακλή και μετά όλα θα μπουν σε μια σειρά .Δεν νομίζω ότι έχουν σημασία τα λογια. Θα μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο"
Ο Φερναντο Σαντος τώρα στις προπονήσεις δεν δοκίμασε ακόμα κάποιο συγκεκριμένο σχήμα για το ματς της Δευτέρας. Σίγουρο όμως είναι ότι στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Παπαγάλου(ο όποιος πραγματοποίησε την ποινή του),καθώς Muslimovic και Filomeno θα είναι εκτός λογά των τραυματισμών που έχουν.
Άρα στην αποστολή δεν θα συμπεριλαμβάνονται οι Muslimovic ,Filomeno αλλά και οι τραυματίες Βιτολο,Μουν και Σναουτσνερ.

Currently have 0 σχόλια:

Leave a Reply

Δημοσίευση σχολίου