Latest News

Παραλίγο θύμα βιασμού γνωστό μοντέλο!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009 , Posted by Admin at 10:41 π.μ.


Πολύ μα πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Ρία Αντωνίου (μοντέλο στο επάγγελμα και σύντροφος του Ηλία Πανταζόπουλου), η οποία - σύμφωνα με δημοσιεύματα - πριν λίγες μέρες παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού! Όπως διάβασες. Το μοντέλο επέστρεφε στο σπίτι της (μένει με τους γονείς της), όταν ένας άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε από πίσω. Ακριβώς έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο άνδρας της έκλεισε το στόμα για να μη φωνάξει και άρχισε να την αγγίζει στα οπίσθια με μεγάλη δύναμη. Η Αντωνίου, θα περίμενε κανείς ότι θα τα έχανε εκείνη τη στιγμή, αλλά ευτυχώς τα αντανακλαστικά της λειτούργησαν και η αντίδραση της ήτο άμεση. Με ένα χουπ (αλλά δυνατό χουπ) με τα κλειδιά της δίνει μία στα μούτρα του επίδοξου βιαστή, με αποτέλεσμα αυτός να τα χάσει και να γίνει λούης. Φαίνεται, δεν υπολόγιζε ότι η ξανθιά κοπέλα, αυτή η λεπτοκαμωμένη φιγούρα θα έβρισκε το κουράγιο και τη δύναμη να αντισταθεί.

Μετά από τη βραδιά εκείνη, η Αντωνίου παραμένει κλεισμένη στο σπίτι καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ο μόνος που την επισκέπτεται είναι ο σύντροφός της, Ηλίας Πανταζόπουλος, ο οποίος είναι τρελαμένος με αυτό που συνέβη. Ενώ δε θέλει να σκέφτεται καν τα χειρότερα που θα μπορούσαν να είχαν συμβεί.
Πηγή 

Currently have 0 σχόλια:

Leave a Reply

Δημοσίευση σχολίου