Latest News

Διαμάχη Τεν Κάτε με κάμεραμαν

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009 , Posted by Admin at 10:07 π.μ.


Επεισοδιακή η άφιξη του Παναθηναϊκού στο Βουκουρέστι εν όψη του ποδοσφαιρικού αγώνα με την dinamo για το Europa leage. Το περιστατικό αυτό είχε πρωταγωνιστές τον Ολλανδό τεχνικό του τριφυλλιού και έναν καμεραμάν ενός ρουμανικού καναλιού. Ο Χενκ Τεν Κάτε φανερά εκνευρισμένος με τα πλάνα που τραβούσε ο καμεραμάν, κατευθύνθηκε προς το μέρος του και του είπε τα εξής λόγια "Μου ζήτησες άδεια για να τραβήξεις;" και έσπρωξε την κάμερα με το χέρι του. Είναι σημαντικό όμως να επισημάνουμε ότι αυτός ο καβγάς έγινε πρωτοσέλιδο στα τοπικά ΜΜΕ. Ένα από αυτά έβγαλε ως συμπέρασμα από αυτό το γεγονός ότι η Ελληνική ομάδα φοβάται την dinamo και αυτό γίνεται πιο φανερό με τις τόσες πολλές αποσκευές που έχουν μαζί τους οι Έλληνες...
Σχετικά όμως με αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα υπήρξαν δηλώσεις από παίκτες του παναθηναϊκού. O Sebastian leto τόνισε ότι όσο ο ίδιος τόσο και η ομάδα του θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε καλή ψυχολογία από την καλή εμφάνιση μας ως τώρα στην Superleage με 5 στα 5 και θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε πρώτοι. O Simao επισήμανε ότι πρέπει να στηριχτούμε στην καλή ομαδική δουλειά και να δώσει ο κάθε παίκτης το 100%.Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ στην συνέχεια.
Τέλος οι 19 παίκτες του Παναθηναϊκού που είναι στην αποστολή : Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Γκάμπριελ, Βύντρα, Κατσουράνης, Νίνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Λέτο, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Καντέ, Μαχλελής, Ρουκάβινα.

Currently have 0 σχόλια:

Leave a Reply

Δημοσίευση σχολίου