Latest News

Το Facebook γίνεται ταινία

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009 , Posted by Admin at 1:32 μ.μ.


Ο σκηνοθέτης David Fincher είναι ο άνθρωπος που θα έχει το γενικό πρόσταγμα σε μια νέα ταινία που αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2010. Η νέα ταινία θα έχει τίτλο The Social Network και θα έχει ως υπόθεση την ιστορία του Facebook, με κεντρικό θέμα τον ιδρυτή Mark Zuckerberg και τη χρονική περίοδο κατά την οποία δημιουργήθηκε η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.


Ο ηθοποιός Jesse Eisenberg θα ενσαρκώσει το Zuckerberg, ενώ για το ρόλο του συμβούλου και προέδρου Sean Parker έχει επιλεγεί ο Justin Timberlake. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο και σύμφωνα με τον Eisenberg θα περιλαμβάνουν πολλές σκηνές στους χώρους του Harvard. Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της Columbia Pictures, δεδομένου ότι το Harvard σπανίως δίνει άδεια για γυρίσματα στους χώρους του. Εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου δεν επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Eisenberg, ωστόσο απέφυγε να τους διαψεύσει κατηγορηματικά.

Σημειωτέον ότι ο σκηνοθέτης David Fincher συγκαταλέγεται στα μεγάλα ονόματα του Hollywod κι έχει στο ενεργητικό του ταινίες όπως τα Se7en, Fight Club και Panic Room.

Currently have 0 σχόλια:

Leave a Reply

Δημοσίευση σχολίου