Latest News

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει δύο νέα οικονομικά προγράμματα

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009 , Posted by Admin at 6:02 π.μ.


Ο ΟΤΕ ανακοινώνει δύο νέα οικονομικά προγράμματα του conn-x Kατεξοχήν και του conn-x Kατεξοχήν plus που αφορούν αντίστοιχα την παροχή ευρυζωνικής σύνδεσης conn-x σε πελάτες κατεξοχήν και κατεξοχήν και Σαββατοκύριακα (κατεξοχήν plus), αναλυτικά ως εξής :

1. Τα προγράμματα παρέχονται μόνο σε πελάτες απλών τηλεφωνικών συνδέσεων (PSTN) που είναι ενταγμένοι ή προτίθενται να ενταχθούν στα οικονομικά προγράμματα Kατεξοχήν και κατεξοχήν και Σαββατοκύριακα (Kατεξοχήν plus).
2. Το χρονικό διάστημα παροχής του προγράμματος conn-x Kατεξοχήν όταν συνδυάζεται με το πρόγραμμα κατεξοχήν, συμπίπτει με αυτό του προγράμματος κατεξοχήν, αφορά δηλαδή συνολικά 6 μήνες και συγκεκριμένα παρέχεται από :
 15/12 μέχρι και 15/1 του επόμενου έτους
 15 μέρες πριν από το Πάσχα & 15 μέρες μετά το Πάσχα
 1/6 μέχρι και 30/9 εκάστου έτους,
ενώ το χρονικό διάστημα παροχής του προγράμματος conn-x Kατεξοχήν plus όταν συνδυάζεται με το πρόγραμμα κατεξοχήν και Σαββατοκύριακα (Κατεξοχήν plus), εκτός των ανωτέρω 6 μηνών, περιλαμβάνει και όλα τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα που δεν εντάσσονται στο πρόγραμμα «κατ’ εξοχήν».
3. Η ευρυζωνική σύνδεση θα παρέχεται μόνο στην ταχύτητα των 2Mbps και θα υπάρχει δέσμευση παραμονής 12 μηνών στο πρόγραμμα.
4. Η επιβάρυνση του πελάτη αναφέρεται σε 12μηνη βάση, και για το πρόγραμμα conn-x Kατεξοχήν είναι 8,25 € ανά μήνα, ενώ η επιβάρυνση του πελάτη για το πρόγραμμα conn-x Kατεξοχήν plus είναι 10,56 € ανά μήνα .
5. Οι ανωτέρω χρεώσεις εμπεριέχουν ΦΠΑ 19% αφορούν μόνο την ευρυζωνική πρόσβαση και είναι πέραν των χρεώσεων των αναλογούντων βασικών μηνιαίων τελών, τελών χρήσης και λοιπών τελών της σύνδεσης .
Η ημερομηνία ισχύος όλων των ανωτέρω θα είναι η 5/82009 και ώρα 00.00.


Currently have 0 σχόλια:

Leave a Reply

Δημοσίευση σχολίου