Latest News

ECDL Ελλάς: Δυναμικό παρόν στο πρώτο “City & Guilds Market Place”

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009 , Posted by Admin at 10:49 π.μ.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου ECDL Ελλάς και συγκεκριμένα το Τμήμα Μάρκετινγκ & Πωλήσεων ενισχύεται σημαντικά με την ανάληψη καθηκόντων της κυρίας Ελίνας Μικρουλέα ως Product Manager City & Guilds.

H κυρία Ελίνα Μικρουλέα σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Marketing & Management στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Μarketing και τη Διαφήμιση από το Solvey Business School στις Βρυξέλλες. Διαθέτει πολυετή πείρα στον χώρο του Marketing και της Διαφήμισης έχοντας αναλάβει σημαντικές θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του retail, του internet και της διαφήμισης.

O κύριος Όμηρος Πανταζίδης, Διευθυντής Μάρκετινγκ & Πωλήσεων του Ομίλου ECDL Ελλάς, δήλωσε σχετικά: «H ένταξη της κυρίας Ελίνας Μικρουλέα στην ομάδα City & Guilds εντάσσεται στο πλαίσιο του συνολικού στρατηγικού σχεδιασμού για περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη και προώθηση των προγραμμάτων City & Guilds στην ελληνική αγορά. Η τεράστια επιτυχία και αποδοχή των εξετάσεων City & Guilds – σε ένα μικρό χρονικό διάστημα – μας κάνει να προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο και να θέτουμε υψηλούς επιχειρησιακούς στόχους στην επίτευξη των οποίων πιστεύουμε θα συνεισφέρει ουσιαστικά η κυρία Μικρουλέα».

Currently have 0 σχόλια:

Leave a Reply

Δημοσίευση σχολίου