Latest News

hellas online: 1η θέση στις νέες LLU συνδέσεις το Α’ 6μηνο του 2009

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009 , Posted by Admin at 6:08 π.μ.


Η hellas online, ο ταχύτερα αναπτυσσόμενους πάροχος υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και ευρυζωνικού internet στην Ελλάδα, πραγματοποίησε περίπου 88.000 νέες συνδέσεις αδεσμοποίητου τοπικού βρόχου (LLU) κατά το πρώτο εξάμηνο του 2009, δηλαδή σχεδόν τις μισές νέες συνδέσεις της συνολικής αγοράς. Ιδιαίτερα δε, κατά το 2ο τρίμηνο του έτους, το μερίδιο αγοράς της εταιρίας στις νέες συνδέσεις ανήλθε σε 52%.



Το μερίδιο αγοράς της hellas online διαμορφώνεται σήμερα στο 26%, από 19,8% που ήταν στο τέλος του 2008. Με 215.000 LLU πελάτες βρίσκεται στη 2η θέση της αγοράς των εναλλακτικών παρόχων, ενώ παράλληλα διατηρεί την πρώτη θέση σε ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών -μετά τον ΟΤΕ- με 3.763 χλμ. που καλύπτουν 47 νομούς και 110 πόλεις.


Σχετικά με την hellas online

Η hellas online είναι ένας από τους σημαντικότερους παρόχους υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φωνής και Internet για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, όπως επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και μεγάλους οργανισμούς . Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα, μετά τον ΟΤΕ. Η hellas online είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Currently have 0 σχόλια:

Leave a Reply

Δημοσίευση σχολίου