Latest News

OTE: Οικονομικά προγράμματα για αστικά, υπεραστικά και κινητά!

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009 , Posted by Admin at 10:55 π.μ.

Επιχειρώντας να ανταποκριθεί στις διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις της εγχώριας αγοράς, ο ΟΤΕ δημιούργησε δύο νέα ολοκληρωμένα οικονομικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας. Πρόκειται για τα "Σταθερά 180" και "Σταθερά + Κινητά 300". Με αυτά, οι οικιακοί πελάτες του Οργανισμού μπορούν να έχουν έναντι 19,80 ευρώ το μήνα έως 300 λεπτά δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις, καθώς επίσης και κλήσεις προς κινητά.


Μάλιστα, στην ανωτέρω τιμή έχει υπολογιστεί και το πάγιο της γραμμής! Συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα "Σταθερά 180", οι οικιακοί πελάτες απολαμβάνουν 180 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα κάθε μήνα. Επιπλέον, ακόμη και οι υπεραστικές κλήσεις εκτός του πακέτου (αφού δηλαδή "καταναλωθούν" τα 180 λεπτά) χρεώνονται ως αστικές. Κάτι που ισχύει για όλες τις υπεραστικές κλήσεις εντός και εκτός δικτύου ΟΤΕ!

Όσο για το έτερο πρόγραμμα "Σταθερά + Κινητά 300", σε μία ενιαία τιμή 24,90 ευρώ το μήνα οι πελάτες έχουν 250 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα και 50 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλα τα κινητά. Τέλος, και τα δύο νέα ολοκληρωμένα οικονομικά προγράμματα σταθερής τηλεφωνίας του ΟΤΕ προσφέρονται με 1 χρόνο προστασία τιμής, ενώ έχουν δωδεκάμηνη δέσμευση.


Currently have 0 σχόλια:

Leave a Reply

Δημοσίευση σχολίου