Latest News

ΠΡΕΜΙΕΡΑ SUPERLEAGUE ME 6 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ NOVA

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009 , Posted by Admin at 5:10 π.μ.


Το πρωτάθλημα της Superleague αρχίζει και η nova θα είναι εκεί για να μεταφέρει τους συνδρομητές στην καρδιά των γεγονότων. Εκτός από τις απευθείας μεταδόσεις των αγώνων Εργοτέλης – Παναθηναϊκός (22/08, NS1, στις 19:00), Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα (23/08, NS1 στις 16:45), Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (23/08, NS1, στις 19:00), το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ΑΕΚ - Ολυμπιακός (23/08, NS1, στις 21:15), Λεβαδειακός - Νέα Καβάλα (23/08, NS2, στις 16:45), Πανθρακικός - Ηρακλής (23/08, NS2, στις 19:00), οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία μέσα από μία σειρά ειδικών εκπομπών να ενημερώνονται για τα πάντα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή την εβδομάδα η… σέντρα γίνεται την Παρασκευή 21/08 στις 19.00 στο novasports 1 με την εκπομπή Superleague Preview που παρουσιάζει ο Γιάννης Πάγκος. Μία διαφορετική ματιά στην αγωνιστική που έρχεται. Αφιέρωμα στον Ντανιέλ Μπατίστα, το μοναδικό παίκτη που έχει σκοράρει και με τις δύο φανέλες σε ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μιλάει για τον πρώτο αγώνα του εναντίον της ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κώστας Χαλκιάς θυμάται τις πέντε κορυφαίες αποκρούσεις της καριέρας του και ο νεαρός άσος του Ηρακλή Μανώλης Παπαστεριανός συστήνεται στους φίλους του Ποδοσφαίρου.

Στις 21.00, στο ίδιο κανάλι προβάλλεται η εκπομπή Novasports News με τον Δημήτρη Παπανικολάου. Τα τελευταία νέα των 16 ομάδων της Superleague, λίγες ώρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πως προετοιμάζονται για το ντέρμπι η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Οι ρεπόρτερ των δύο ομάδων Μανώλης Βογιατζάκης και Νίκος Γαβαλάς μας μεταφέρουν τα τελευταία νέα και μας βάζουν στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι. Οι "πρωταγωνιστές" της αγωνιστικής μιλούν στην κάμερα της nova πριν… μιλήσουν στο γήπεδο.

Το Σάββατο 22/08 στις 18.00 στο πρώτο μέρος της εκπομπής Supergoal ο Μανώλης Δράκος με καλεσμένο τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Κώστα Κιάσσο, συζητούν για την 1η αγωνιστική και ειδικά για τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Παναθηναϊκό που "εγκαινιάζει" την αγωνιστική περίοδο για την nova. Στις 19.00 σέντρα στον αγώνα της Κρήτης και με την λήξη επιστροφή στο studio για το τρίτο ημίχρονο του ματς, αλλά και τα στιγμιότυπα από τους υπόλοιπους αγώνες του Σαββάτου στο δεύτερο μέρος της εκπομπής.

Την Κυριακή 23/08 στις 15.00 ο Δημήτρης Παπανικολάου παρουσιάζει το πρώτο μέρος της εκπομπής Total Superleague. Τα ματς του Σαββάτου στο… μικροσκόπιο. Ρεπορτάζ για τους αγώνες της Κυριακής και από τις 16.45 αγωνιστική δράση με απευθείας μεταδόσεις και αποκορύφωμα το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στις 21.15. Με το σφύριγμα της λήξης το δεύτερο μέρος της εκπομπής με παρουσιαστή τον Βαγγέλη Μπραουδάκη και ανάλυση των αγώνων από τον ¶κη Ζήκο, συνεργάτη της nova για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι, τις φάσεις και δηλώσεις από όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου και θα απολαύσουν την αγωνιστική δράση με τον τρόπο που μόνο η nova γνωρίζει.

Την Δευτέρα 24/08 στις 22.00 η εκπομπή Superleague Experts με τον Βαγγέλη Μπραουδάκη στο studio της Αθήνας, τον Δημήτρη Κανελλάκη στην Θεσσαλονίκη και καλεσμένους τους "πρωταγωνιστές" της αγωνιστικής, βάζει τα ματς στο… μικροσκόπιο και προσφέρει τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Όλα αυτά μόνο στα αθλητικά κανάλια της nova σε ένα τετραήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο από την πρεμιέρα της Superleague...

Currently have 0 σχόλια:

Leave a Reply

Δημοσίευση σχολίου